Ervaringsverslag: Bezoek aan FUN FOR TWO

Wij zijn Jan en Thea (dit zijn schuilnamen in verband met onze privacy) zijn inmiddels 23 jaar, zoals dat heet, gelukkig getrouwd. Het gaan nadenken over het bezoeken van een parenclub was bij ons iets wat groeide binnen de relatie. Het was dan ook geen kwestie van sleur of gebrek aan seks of aandacht voor elkaar. Dat zou een verkeerde start zijn voor het bezoeken van een parenclub. Wij hebben in 1996 voor het eerst de stap durven nemen om een parenclub te bezoeken. Net zoals voor zoveel mensen was dit voor ons best een hoge drempel. Parenclubs hebben tenslotte in Nederland nog steeds bij veel mensen een negatieve bijklank. Wij weten inmiddels dat dit volkomen ten onrechte is. Ook wat we regelmatig op televisie zien over parenclubs sluit vaak niet aan op ons beeld van de werkelijkheid.

Een extra impuls

Als je eigen relatie goed is en eerlijkheid naar elkaar toe een vanzelfsprekendheid is, kan het bezoeken van een parenclub eigenlijk alleen nog maar een verrijking van je relatie (huwelijk) zijn. Het delen van lichamelijk contact met anderen tot de grens die je zelf samen met je partner wilt stellen is een bijzonder fijne ervaring. Je groeit nog meer naar elkaar toe en leert steeds weer meer van jezelf kennen door de contacten met anderen. Dit geeft naar elkaar toe een steeds sterker wordende band, zowel geestelijk maar ook seksueel. Verder geeft het gevoel dat een ander dan je eigen partneer je seksueel aantrekkelijk vindt een extra impuls aan je zelfvertrouwen.

De mooiste club

Voor paren die nog nooit in een parenclub zijn geweest willen we een beschrijving geven van Fun for Two. Naar onze mening hebben we het hier over de mooiste club van Nederland en misschien wel van Europa. We hebben inmiddels veel clubs in Nederland, België en Duitsland bezocht maar steeds weer blijkt dat Fun for Two onze favoriete club is. De club in Moordrecht heeft al meer dan 10.000 stellen als lid en we zien elke week nog steeds nieuwe paren arriveren het is steeds weer leuk en mooi om te zien hoe ze onder de indruk raken van de ongedwongen sfeer, de ruimtes en de mogelijkheden van Fun for Two. Fun for Two wordt ook elke week weer bezocht door zeer veel buitenlandse paren. Hier beleven ze een vaak in hun land onmogelijke vorm van uitgaan.

We willen jullie dus eerst meenemen door de club in een soort rondleiding. Daarna beschrijven we wat er allemaal kan gebeuren bij een avondje parenclub.

Rondleiding

Op weg naar Fun for Two is het zeker de eerste keer een spannende rit. Het is een echt avontuur dat je samen gaat beleven en waarvan je samen wilt genieten. Bij de afslag Moordrecht van de A20 richting Rotterdam zie je de club onmiddellijk rechts liggen een infobord vlak voor de afslag maakt al duidelijk dat het hier om een nieuwe manier van uitgaan gaat.

Via een mooie oprijlaan waan je jezelf in een andere wereld; de rest van Nederland blijft achter. Op het parkeerterrein wordt je opgevangen door een parkeerwachter die je een parkeerplaats aanwijst (als het regent geeft hij je zelfs een paraplu). Door een mooi aangelegde tuin kom je dan bij de ingang van deze monumentale boerderij terecht. Een vriendelijke portier doet open en hier moet je je inschrijven als aspirant lid (een legitimatie is verplicht en hier wordt een fotokopie van gemaakt). Om binnen te komen moet je als paar komen, alleengaande mannen worden niet toegelaten. Na betaald te hebben krijg je een sleutel van een kledingkastje.

Als je de eerste keer komt kan je vragen om een rondleiding. Een sexy geklede man of vrouw laat je de ruimtes zien. Boven is er allereerst de verkleedruimte. Uiteraard zijn op verschillende plekken binnen de club toiletten, douches en bidet te vinden. Er zijn binnen Fun for Two veel ruimtes met speciale thema’s of namen. Zo is er de hartenkamer (met de ingang in de vorm van een hart), een spiegelkamer (je raadt het vast al), een theatertje waar je kunt kijken en doen tegelijk. Een laag kamertje (in de wandelgangen hondenhok genoemd) waar je van boven in kan kijken. Een stoelkamer met een zeer erotische multifunctionele stoel en een tijgerkamer met een tijgerprintlook. In een ander gedeelte van de club zijn de walletjes nagemaakt. Op een plein met lantaarnpaal vind je aan beide kanten leuke af te sluiten ruimtes waar je de keuze kan maken van het wel of niet dicht doen van de gordijntjes. Er is een videokamer waar je liggend kan kijken naar een erotische film en inspiratie kan opdoen en uitproberen en er is een grote ruimte waar je met vrij veel stellen tegelijk kan liggen en waar je ook weer van boven naar kan kijken. In een hoekje naast de "walletjes" is een zgn. dark room. Hier is het echt donker en het is de bedoeling dat de paren die hier naar binnen gaan op de tast contact maken. Tenslotte is hier ook nog een echte SM ruimte waar soft SM mogelijk is. Er zijn touwen, zweepjes en andere attributen om deze seksbeleving te ontdekken. Deze ruimte is ook door een traliedeur af te sluiten.

Op de bovenste etage van de club is een orgiezolder te vinden. Hier is het vaak een drukte van belang met vele paren die vaak met elkaar en van elkaar genieten.

Aan de andere kant van de club is een echt sauna complex gebouwd. Er is hier een heerlijke sauna te vinden, een prachtig groot bubbelbad, douchegelegenheid, een voetenbad, een Turks stoombad en relaxruimte met een eigen bar. Handdoeken liggen er genoeg maar je mag niet met een handdoek om de andere gedeelten van de club inlopen. Want zeg nu zelf is een handdoek om nu echt sexy of spannend?

De rondleiding eindigt altijd bij de grote bar op de benedenverdieping waar je een heerlijk drankje kan krijgen. De keuze is eigenlijk onbeperkt en ook al omdat alles inclusief is bij de entreeprijs is dit een prettige plek om regelmatig even terug te komen.

Beneden is ook nog een soort videoruimte te vinden waar een spannende erotische film draait en waar je rustig je drankje kan opdrinken of een praatje kan maken met andere stellen. Tegenover de bar vindt is een prachtige dansvloer en hieromheen zijn zithoeken te vinden. Verder zijn er tafeltjes waar je een drankje kan drinken.

Als laatste komt dan het restaurant aan de beurt. Dit is eigenlijk alleen al een reden om naar Fun for Two te gaan. Zoveel heerlijke gerechten die je zelf kan opscheppen. En de hele avond wordt er opnieuw aangevuld. Vleesgerechten, grill, groentegerechten, soep, koud en warm buffet, taart en pudding te veel om op te noemen. Uiteraard ontbreken de koffie en de thee niet en wijn of bier kan bij de bar gehaald worden. Je zit in het restaurant aan 4-persoons tafeltjes en hier worden vaak al de eerste contacten gelegd.

Een avondje Fun

Fun for Two is open op vrijdag van 21.00 uur tot en met 03.00 uur, op zaterdag van 21.00 uur tot 04.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 01.00 uur. Daarnaast zijn er soms thema-avonden zoals een ladiesnight die op een andere avond worden gehouden. Op vrijdag en zondag is er een zeer gemengd publiek (op zondag iets ouder dan vrijdag) en op zaterdag is het publiek jong. De muziek is aangepast aan het soort publiek. Voor beginnende swingers of paren die het eens willen uitproberen raden wij de zondag aan, de sfeer is er ongedwongen er is livemuziek.

In het begin van de avond draagt iedereen kleding die lekker voelt, wel zie je soms erg sexy kleding wat de sfeer uiteraard verhoogt. Uitzondering is de eerste vrijdag van de maand wanneer er gelijk in lingerie wordt gegaan, dit is een avond voor ervaren swingers. De meeste mensen maken van de gelegenheid gebruik om heerlijk te eten. Enkele paren gaan eerst lekker in het bubbelbad of de sauna. Op een zeker moment zet de prima deejay een (zelfs voor nieuwkomers) zeer herkenbare tune op. Dit is het moment om je om te kleden in je mooiste lingerie. Heel rustig, bijna onopgemerkt, gaan er regelmatig paren naar boven en komen dan terug in lingerie, soms zie je dames en heren in lak of leer maar ook vaak is er sprake van leuke setjes en bij de heren van boxershorts of een string. Een enkele keer kiest een dame er voor het topless te gaan. Gedurende de hele avond wordt er gedanst in de club en het is best spannend om te kijken naar alle sexy geklede mensen op de dansvloer. Een parenclub is er zeker niet alleen voor de mooiste mensen, sterker nog, het is spannend om mensen die je in zo in de supermarkt kan tegenkomen hier sexy te zien. De sleutel van je garderobe kastje geef je af bij de bar en kan je aan het eind van de avond weer krijgen wanneer je je nummer noemt. Een portemonnee of een tasje is niet nodig want alles is immers inclusief.

Maak altijd afspraken met je partner

Na een tijdje is het tijd om eens boven te gaan kijken wat er gebeurt. Boven is de regel alles mag, maar niet hoeft. Verder is ‘nee’ ook echt ‘nee’ (het wegschuiven van een hand is genoeg) en de dames hebben in feite de regie in handen.

Het is reuze spannend om een tijdje rond te lopen langs de ruimtes, waar stellen liggen te vrijen. Je kunt gerust blijven stilstaan om goed te kijken want niemand vindt dit vreemd of vervelend; je weet dat je ook gezien wordt als je hier gaat liggen. Het kan gebeuren dat je terwijl je ergens staat aangeraakt (gestreeld) wordt door een ander paar, dit is in heel normaal en je kunt zelf bepalen hoe je wilt reageren. Duw je de hand weg, dan zal dit gerespecteerd worden, maar misschien vind je het ook wel spannend om het toe te laten of om zelf ook eens te voelen wie er naast je staat.

Maak altijd afspraken met je partner over wat je wilt of niet wilt en hoe ver je wil gaan. Het onschuldig strelen en terugstrelen kan uitmonden in een vluchtige spannende aanraking of een heftige vrijpartij met alles er op en eraan. Nogmaals alles kan en mag maar niets moet. Na een tijdje vinden de meeste paren het eigenlijk wel prettig om ergens te gaan liggen en een zich aan een heerlijke vrijpartij over te geven (met of zonder andere paren). Als je op de orgiezolder gaat liggen heb je uiteraard meer kans op met anderen te vrijen, maar ruilen kan en mag uiteraard overal. Het is prettig om te weten dat overal in de club bakjes staan waarin condooms liggen die je kunt gebruiken, het gebruik van condooms is uiteraard niet verplicht te stellen. Safe seks is een bijna vanzelfsprekendheid. Verder hangen op strategische plekken rollen keukenpapier die je op bepaalde momenten goed kan gebruiken.

Na rond te hebben gelopen of een lekkere vrijpartij is het tijd om lekker na te genieten aan de bar met een glaasje, misschien wel samen met net opgedane nieuwe vrienden. Ook kan je er voor kiezen om nog even het restaurant in te lopen voor een hapje eten of om even lekker te dansen op de dansvloer. Je kunt er ook voor kiezen om in het bubbelbad te gaan zitten of om gebruik te maken van de andere saunavoorzieningen.

Na een tijdje hebben veel paren nog wel zin om nog eens naar boven te gaan en voor een tweede keer rond te lopen en contact te leggen of om een tweede keer lekker samen te gaan vrijen. Dit is uiteraard weer mogelijk. Tot aan sluitingstijd zijn er paren boven te vinden.

Aan het eind van de avond kom je altijd (hoe vaak je ook gaat) met nieuwe indrukken en emoties de club uit. Onderweg naar huis begint het napraten en nagenieten al en dat gaat voorlopig nog wel door de komende week, zelfs voor de meest ervaren swingers.

Voor een verdere indruk van de club kan je verder terecht bij hun site op www.fun4two.nl

Uiteraard mag je ook ons vragen stellen via venus.mars@wanadoo.nl

Meer informatie over Swingen (boeken, DVD's, websites).


© Copyright Eromatch.